Börtönt kértek a luxusvillájával természetkárosító Csipak Péterre

Budapest
2015 január 09., 15:23
comments 62

A Fashion Street kitalálójáról, Csipak Péter vállalkozóról három és fél éve írta meg az Index, hogy addig szélesítette a Cirbolya utcai luxusvillája telkét, amíg az bele nem lógott a határos természetvédelmi területbe. A hvg.hu szúrta ki, hogy a Fővárosi Törvényszéken közben már folyik az ügy tárgyalása, és megszületett a vádirat is. Az ügyészség szerint a 2316 négyzetméternyi erdőrészlet engedély nélküli, jogellenes elpusztítása miatt jelentős természetkárosodás állt be, és ezért letöltendő börtönbüntetést kérnek az ügy mind az öt vádlottjára, köztük Csipak Péterre is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.