Török Zsolt a minimálbéréről hisztizett, másnap munkát kapott a zuglói önkormányzattól

politika
2015 január 09., 05:48
photo_camera Fotó: Török Zsolt / Facebook

Egy igazi 21. századi sikertörténet. A férfi, aki munkát talált még szombaton hibáztatta a választási összefogást azért, hogy most csak 66 ezer forintot keres. Még másnap is pampogott erről valamit, és akkor is azt írta, hogy munkát keres.

Erre, ahogy azt a bukott szocialista politikus a Magyar Nemzetnek is megerősítette, már másnap volt munkája: hétfő óta a zuglói önkormányzat tulajdonában álló Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft.-nél dolgozik rendezvényszervezőként havi nettó 206 ezer forintért. Mint mondta: foglalkozott már rendezvényszervezéssel, ilyen céget is működtetett, és néptánctalálkozót is szervezett már.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.