Angela Merkel tökéletesen az ellentétét vallja a bevándorlásról mint Orbán Viktor

POLITIKA
2015 január 12., 15:03
comments 366

"Az iszlám Németország része,"

mondta Angela Merkel, miután a török kormányfővel, Ahmet Davutogluval találkozott Berlinben. A német kancellár megerősítette, hogy

"nincs ok nyugtalanságra az iszlamofóbia miatt Németországban."

photo_camera AFP PHOTO / PEDRO UGARTE

Orbán Viktorral ellentétben Merkel így beszélt Németország bevándorlás politikájáról:

"szívesen látunk mindenkit, aki elfogadja a törvényeket és nyelvtudást szerez, és a kormány mindent megtesz a bevándorlók integrációjának sikeréért, vallástól és a származástól függetlenül. Én minden német kancellárja vagyok, és ebbe beletartozik mindenki, aki tartósan itt él."

Megint sikeresen kommunikál a magyar kormányfő. Angela Merkel februárban tesz látogatást Budapesten, a kiváló hangulat garantált. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.