Mészáros Lőrinc boltjában elkölthető kétezer forintos utalványt kaptak karácsonyra az alcsúti idősek

politika
2015 január 14., 10:54
comments 172

Két, egyenként kétezer forintos vásárlási utalványt ajándékozott karácsonykor a szomszédos Felcsúttal egy körjegyzőséghez tartozó Alcsútdoboz önkormányzata a falu hetven évnél idősebb lakóinak. Alcsúton két vegyesbolt van, az egyik utalványt csak az egyikben, a másikat csak a másikban lehet elkölteni.

Az egyik bolt Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesteré.

Alcsútdobozon kb. száz, hetven éven felüli ember él, vagyis az önkormányzat kb. 200 ezer forintot költött el így Mészáros Lőrinc boltjában, a Vál-Völgye Pékség és Hentesüzletben, amit a polgármester tavaly nyitott a falu addigi egyetlen vegyesboltjával szemben.

Tóth Erika, Alcsútdoboz fideszes polgármestere elismerte, hogy az önkormányzat akciójáról van szó. Azt is mondta, hogy aki nem akar Mészáros Lörincnél vásárolni, annak az utalványát kicserélik a másik boltba érvényes utalványra. (Magyar Narancs via HVG. Címlapképünkön Orbán Viktor miniszterelnök avatja fel barátja, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester alcsútdobozi mangalicatelepét.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.