Rogán szerint minden rendben volt a belvárosi ingatlanértékesítésekkel

politika
2015 január 14., 12:19
comments 85

Hiszen az önkormányzat pénzügyi bizottságának fideszes tagjai kedden elfogadták a polgármesteri hivatal jelentését, ami szerint minden rendben volt az ingatlaneladásokkal.

Ugyanezen a bizottsági ülésen jelentette be Sélley Zoltán jegyző, hogy valószínűleg nyomozás indul az ingatlaneladások ügyében, amikkel minden rendben van, ezért arra az időre felfüggesztik az ingatlanok teljesen rendben levő eladását. Mondjuk Rogán szerint "nem egészen azt a döntést hozta" az önkormányzat, hogy egy ideig nem adnak el ingatlanokat, de azt nem árulta el, hogy akkor milyen döntést hoztak.

A belvárosi ingatlaneladásokkal kapcsolatban Juhász Péter tett feljelentést december 29-én. Az ügyészség érdeklődésünkre elmondta, hogy a feljelentés kiegészítését rendelték el - vagyis azt, hogy Sélley mire alapozva állította, hogy valószínűleg nyomozás indul, még mindig nem tudjuk.

De folyik egy másik nyomozás is, a kerület volt jegyzője, Rónaszéki László ellen is. Ellene hivatali visszaélés gyanújával nyomoznak, amiből Rogán arra következtetett, hogy nem a az önkormányzattal, hanem a hivatallal kapcsolatban nyomozhatnak. Megjegyezném, hogy a "hivatali visszaélés" nem azt jelenti, hogy a hivatal él vissza, hanem hogy valaki a hivatalával él vissza. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.