Ilyen megalázó helyzetbe még nem került a magyar miniszterelnök

POLITIKA
2015 január 23., 15:37

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker és Orbán Viktor Brüsszelben találkoztak, és fogtak kezet egymással. Az egyikük ezt egy picit jobban ambicionálta, mint a másik.

A következő lehetőségek vannak:

  • Junkcer a lehető legkevesebb időt szeretné Orbán kezét szorongatni, ha már egyáltalán muszáj fotó kedvéért, de Orbán nem enged.
  • Juncker siet, indulna tovább, de Orbán nem enged.
  • Juncker el akarja távolítani Orbánt az újságírók elől, ezért rángatja, miközben a magyar miniszterelnök már rég elengedné az ő kezét.
  • Egyéb

Önök szerint mi a helyes megfejtés?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.