Most azonnal hagyja abba, amit csinál, és nézze meg Zuschlag János új oldalát

gazdaság
2015 január 28., 13:19
comments 76

A zuschlagconsulting.hu a csalásért elítélt volt szocialista politikus vállalkozását mutatja be, és nagyon erős. Kiderül, hogy Zuschlag vállal követelésbehajtást, segít, ha a NAV jön ellenőrizni, de kommunikációs tanácsot is ad. Ilyeneket ír:

"A kiszámítható, igazságos adórendszer minden erős gazdaság alapja. Magyarország adórendszere a rendszerváltás óta sokat változott, lehetőségeihez képest igyekszik előrelépni, a sikeresebb gazdaságok jellemzőit honosítani. Azonban ne legyenek illúzióink, adótanácsadásra a sikeres nyugati országokban és a nálunk nehezebb helyzetben lévő kelet-európai vagy ázsiai országokban egyaránt szükség van, ez nem hazai sajátosság. Vagyonosodási vizsgálat, munkafelügyeleti vizsgálat vagy más, adóhatósági ellenőrzés kapcsán szakembereink állnak rendelkezésére."

Azért a beköszöntő a legerősebb.

zuschlag

Itt van egy korábbi reklámja is.

Az oldalt munchausenparokája találta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.