Szentgyörgyvölgyi Péter véletlenül rossz gombot nyomott, amikor arról volt szó, nyilvánosak legyenek-e a fővárosi ingatlanügyletek

POLITIKA
2015 január 28., 15:41
comments 113

A Fővárosi Közgyűlés szerdán szavazott arról, hogy nyilvánosságra hozzák-e minden fővárosi ingatlan adás-vételi szerződés típusát, tárgyát, a felek nevét, a szerződés értékét, a korábbi ingatlanbecslést és a helyrajzi számot is, a szerződéskötést követő nyolc napon belül a főpolgármesteri hivatal honlapján.

Egyetlen polgármester szavazott nemmel, a belvárosi ingatlanügyeket közelről ismerő, Rogán Antalt váltó fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter.

Az V. kerületi önkormányzat azóta megírta nekünk, hogy

"Szentgyörgyvölgyi Péter is egyetért a képviselő indítványával, az átláthatóság érdekében. A Fővárosi Közgyűlés mai szavazása során véletlenül rossz gombbal szavazott, amely nem felelt meg a véleményének."

Most már csak alig néhány nyitott kérdés maradt a belvárosi ingatlanügyekkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.