Igazi rapháború: Suge Knight kocsival ölt embert

2015 január 30., péntek 8:38
42

A 49 éves Marion „Suge” Knight csütörtök délután egy NWA-ről szóló film (Straight Outta Compton) forgatásán verekedett, majd egy gyorsétterem parkolójában elütött két embert, és elmenekült.

A Los Angeles-i rendőrök szemtanúkra hivatkozva mondták, hogy mivel cserbenhagyásos gázolás volt, gyilkosság miatt keresik Knightot. A tanúk szerint Knight követte az áldozatait, majd áthajtott rajtuk, visszatolatva megint áthajtott rajtuk, és még egyszer átment rajtuk. Az egyik ember meghalt, a másik megsebesült – Knight állítólag ismerte őket.

Az ügyvédje azt állítja: baleset történt, és a védence fel akarja magát adni.

A rap-CEO kocsiját 20 mérföldre Comptontól, egy feketék és latinók lakta környéken találták meg. Knightot nem találták meg, így körözést adtak ki a „fegyveres és veszélyes” férfi ellen. (Update: feladta magát.)

suge knight

Suge Knight és Dr. Dre együtt alapította 1991-ben, a Death Row Recordsot. Knight vezette 1996-ban az BMW-t, amiben Tupac Shakur ült, amikor lelőtték. Knight az elmúlt 20 évet felváltva a börtönben, a malibui villájában és Hollywoodban töltötte.

Tavaly Chris Brown buliján egy lövöldözésben több golyót kapott, de túlélte. Az ügyvédje azzal védekezett, hogy még most is ebből épül fel, és menekült. (The Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt