Állandóan változó világunkban egyetlen stabil pont van: Ismét kerékbilincs került egy szlovák rendszámos Bentley-re

életmód
2015 február 02., 12:12
comments 102

Immanuel Kant mondta egyszer, hogy

„Két dolog tölti el lelkemet annál újabb és annál növekvőbb tisztelettel és csodálattal, minél többször és tartósabban foglalkozik vele gondolkodásom: a csillagos ég felettem és az erkölcsi törvény bennem"

De csak azért lehetett két elemes a lista, mert a felvilágosodás német zsenije nem ismerhette még, milyen megkerülhetetlen póznákat kínál majd fel a XXI. század eleje.

Évszakok jönnek-mennek, kompországunk ide-oda sodródik a világpolitika zavaros hullámain, de szerencsére van, ami állandó és kiszámítható.

Olvasónktól, Kulifay Dánieltől kaptuk most a képet a Hercegprímás utcában került kerékbilincs egy szlovák rendszámos Bentley-re. A rendszám alapján ez most nem _az_ a Bentley, de így is szép találat!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.