Obamával és a dalai lámával reggelizett és imádkozott a magyar pornópápa

külföld
2015 február 06., 08:34
comments 78

Barack Obama és a dalai láma társaságában vehettem részt a 63. amerikai Nemzeti Imareggelin – írta Facebookján Gattyán György, a Docler Holding tulajdonosa az eseményről szóló adás linkje mellett. A száműzött tibeti vezető Obamával ellentétben nem beszélt a washingtoni társasági eseményen, de azért egy magas rangú Fehér Házi tanácsadóval egy asztalnál ült. Hogy Gattyán hol ült és milyen minőségben vett részt az imareggelin, egyelőre nem tudjuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.