Simicska Lajos Budapest felé tart

POLITIKA
2015 február 06., 13:19
comments 443

Tovább durvul a Simicska-ügy. Simicska jobboldali médiabirodalma épp düledezik, hiszen a birodalom legfontosabb szerkesztőségeinek vezetői pénteken lelkiismereti okokra hivatkozva lemondtak posztjukról. A 444-nek sikerült telefonon elérnie az üzletembert. Simicska azt mondta, másfél órája tud csak a dologról, és elindult Budapestre.

„Árulásként kezelem, teljesen váratlanul ért.”

- mondta. A Hír24-nek közben Simicska arról beszélt, hogy merénylettől tart. Azt is mondta:

„Bayer Zsolt egy geci... Orbán Viktor is egy geci.”

Simicska eléggé zaklatott lehet, az Origónak így fogalmazott:

„Amíg én vagyok, minden van. Folytatom a harcot, és mindenkit kibaszok.”

Tamás Bence már a Magyar Nemzet szerkesztősége előtt várja, mi történik. Nemrég kijött az újság egyik munkatársa szerkesztőségből, és azt mondta, a dolgozókat is teljesen váratlanul érte a vezetők távozása. Simicskát még sosem látták, de kíváncsiak rá. Ennek ellenére nem hiszik, hogy oda menne a szerkesztőségbe. Jelenleg a szerkesztőség rovatvezetői tájékoztatják a munkatársakat az eseményekről.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.