A legostobább börtönőrök, akik egy orgia reményében hagyták magukat kiütni, és a három nő, aki kiszabadított 28 rabot Brazíliában

28 rab szökött meg az akció során. Egyelőre annyit tudni, hogy három nő rendőregyenruhára hasonlító fehérneműben csábította el az őröket a Nova Mutum börtönben, az ország középső részén fekvő Cuiaba közelében.

A nők valami droggal felütött whiskyvel kínálták az őröket, akiket korábban azzal hívtak magukhoz, hogy csatlakozhatnak egy orgiához. A három őrt ezután megbilincselték, a rabok pedig a főbejáraton át távoztak, még fegyvereket is vittek magukkal.

Az egyik félmeztelen őrről készült fényképet több ezren osztották meg az interneten pár óra alatt.

brazil

A feltételezések szerint az egyik nő egy rab társa volt. A három nő hajnali háromkor érkezett meg a börtönhöz, és ekkor kérdezték meg az őröket, nincs-e kedvük meginni valamit, majd jött az orgia ötlete is. Az őrök persze belementek, innentől pedig felgyorsultak a dolgok.

Az őröknek viszont innentől képszakadás, állítólag a felütött whisky első kortya után elfelejtettek mindent.

Őrizetbe vették őket, többek között szökés elősegítésével vádolják őket.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a rabok után, a 28 emberből nyolcat már elfogtak. Egyikük részegen a közeli város főterén sétált, kezében az egyik eltűnt fegyverrel, őt például nem volt nehéz megtalálni. (Mirror)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.