Százmilliós csalás miatt nyomoznak Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt vezetője ellen

bűnügy
2015 február 11., 12:13
comments 88

Az Index úgy tudja, hogy Szepessy 2013-ban és 2014 elején - közvetítők útján - 600-650 ukrán állanmpolgárt húzott le kisebb nagyobb összegekre (összesen 200-250 millió forintra) az ígérve, hogy segít nekik magyar állampolgárságot szerezni. Az ígéretből nem lett semmi, Szepessyt pedig egy idő után senki sem tudta elérni.

Az egykor Monok polgármestereként működő Szepessyt végül egy magánnyomozó buktatta le, akit az elégedetlen ukrán ügyfelek fogadtaik fel. Néhány csalódott ügyfél ekkor a magyar rendőrséghez fordult, így került át Szepessy ügye a Központi Nyomozó Főügyészséghez.

Szepessy volt már miniszterelnök-jelölt is, most éppen a veszprémi időközi országgyűlési választáson indul az Összefogás Párt színeiben. Számtalan szürkezónás politikai ügye van, a bajai szavazás széttrollkodásától a vasárnapi nyitvatartásról szóló népszavazás akadályozásáig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.