Magyarországon is megemlékeznek a szeretett Kim Dzsongil születésnapjáról

ünnep
2015 február 12., 14:47
comments 63

Jelentette büszkén az észak-koreai hírügynökség, a KNS. A hír szerint már össze is ült az ünneplést előkészítő bizottság, természetesen Thürmer Gyula vezetésével. Nevezett bizottság az ünneplésre a január 29-től február 18-ig terjedő időszakot jelölte ki, aki esetleg nem vette volna észre. De még most sem késő csatlakozni az ünneplőkhöz, akik különböző, közelebbről meg nem nevezett eseményeken dicsőítik Kim Dzsongil "szent forradalmi karrierjét és halhatatlan cselekedeteit".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.