A Ferencvárosban már fogantatás előtt kiviszik a gyereket a játszótérre

2015 február 17., kedd 14:14
240

Ki akad ki azon, ha a játszótérre vezető átkelőt pontosan 10 akadálymentesítetlen padka, járdasziget és villamossín szabdalja fel? Átpakolod a gyereket. Legalább mozogsz picit.

Azon morogni, hogy 1 éve van egy lefedetlen akna a játszótér bejárata előtt egyszerűen kicsinyes dolog.

Aki nem tud röhögni azon, hogy a játszótéri összes focikapun az Írtsd a szar zsidót felirat olvasható, az egy citromfej.

Akit zavar, hogy mindig, de mindig irdatlan fűszag van a játszótéren, az menjen homokozni Budára, a Gucci játszótérre, Kóka János gyerekeihez.

Aki nem tud kezelni olyan helyzeteket, amikor a kis ananászfejűek kibokszolják a kisgyerekes apukát is a pályáról, ha az nem takarodik el időben, az inkább ne is menjen utcára!

Annyi rugalmasság mindenkiben lehet, hogy ha hetek óta életveszélyesre van szétkúrva a csúszda, és a kölköt simán felszabdaló szilánkok állnak ki belőle, akkor átviszi a gyereket a hintához, és nem hisztizik apróságokon.

Én is csak akkor akadtam ki, amikor láttam, hogy valaki odaverte a faszát a mászóka tetejére, és a gyerekre rá kellett üvöltenem, hogy ne nyúljon bele a gecibe.

(A környékünkön két játszótér van, az egyik a Borásosnál, a másik a Kinizsi utcában. Mindkettőre érvényesek a fentiek.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt