Vaddisznótámadás a Dunakanyarban!!!!

természet
2015 február 19., 15:47
comments 69

Vaddisznó támadott meg egy bicikliző párt vasárnap a Nagymaros és Kismaros közötti kerékpárúton. A vaddisznó váratlanul ugrott elő a bokorból, a férfinak sikerült egyensúlyát megtartva megállnia, a nő azonban járművével a földre zuhant és egyik lába a váz alá szorult. Az állat a bicikli kerekére vetette magát és harapdálta, majd amikor a nő menekülés közben elesett, a megvadult jószág utána rohant és agyarával hátulról combon öklelte. A férfi kettőjük közé ugorva többször fejen ütötte az egyébként nem túl nagyméretű állatot, amely végül elment. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.