Down-szindrómás fiú rúgta a legszebb gólt Skóciában

sport
2015 február 20., 17:43
comments 90

Jay Beatty, a Celtic lelkes rajongója nyerte a skót futball liga havi gólszépségversenyét, a fenti találattal. A szurkolók 97 százaléka szavazott rá (felvetődik a kérdés, hogy ki volt olyan kőszívű, hogy valamelyik profi focistára szavazzon a Down-szindrómás sráccal szemben). Ezt Georigiosz Szamarasz jelentette be a következő videón:

A Down-kóros fiúval akkor ismerkedett meg a futballtársadalom, amikor Szamarasz tavaly májusban körbevitte a stadionban:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt