Végre kiderült, pontosan mennyivel tartozott Joey Chandlernek

érdekes adat
2015 február 21., 07:42
comments 56

A Jóbarátok nyolcadik évadában volt az a húzódó szál, hogy a modernkori sorozattörténelem legjobb barátpárja, Joey és Chandler épp nagyon rosszban voltak, látványos szakításuk egyik elemeként Joey pedig elkezdte kiszámolni, mennyi pénzzel is jön egész pontosan Chandlernek az elmúlt évek ingyenéléséért.

Amikor pedig rájött, mekkora összegről van szó, megrémült, és inkább gyorsan közölte Chandlerrel, hogy minden meg van bocsátva. Viszont az soha nem derült ki a sorozatból, hogy mi volt az az összeg, ami ennyire megrémítette Joeyt. Most egy Reddit-user vette a fáradtságot, és kiszámolta.

chand

Amit lehetett tudni, hogy három évnyi lakbérről, élelmiszerről és rezsiről volt szó. Manhattan egy elég jó részében laktak, egy kétszobás apartmanban, ami mostani ingatlanárak mellett akár alsóhangon 5 ezer dolláros lakbért is jelenthetne. Figyelembe véve a dollár értékének alakulását 1997-hez képest, akkoriban ez 3500 dollár lehetett volna. Csak lakbérből ez három évre 45 ezer dollár. Ehhez jön még a rezsi meg a többi költség, táncóráktól a sörökig nagyon alaposan, így pedig a vége a reddites becslő szerint összesen 90760 dollár.

Hát ennyi, egy rejtéllyel kevesebb. (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.