Máris továbbgyűrűzik a veszprémi SéfKrajcár-gate avagy főhadiszállás-mutyiskandallum

politika
2015 február 22., 15:27
comments 225

Schiffer András brutális, szélsőjobboldali, mélyen antidemokratikus hangvételű Facebook-posztban reagált Fodor Gáborék Facebook-posztjára, amelyben Kész Zoltán táborának Facebook-posztját refacebookolták, és amely szerint a helyi Fidesz-főhadiszálláson látták ármánykodni Orbán pincsikutyáját az európai demokratikus értékek ellen. A sarokba szorított Schiffer most így védekezik:

„Az LMP aktivistái úgy tíz nappal ezelőtt szállták meg Veszprémet. A haszkovói Fenyves Hostel lett a főhadiszállásunk úgymond: olcsó,barátságos. Kb. két percre van tőlünk a SéfKrajcár Étterem, ahol már vagy két hete előfizettük a kaját. Közel van, olcsó, itt ettünk az elmúlt napokban. Teljesen nyitott, menzaszerű, önkiszolgáló vendéglátóipari egység. Ma nagy volt a sürgés-forgás, ott volt a sajtó, mert állítólag az emeleti szinten fideszeseknek tartanak eligazítást. Én magam egészen tegnapig itt a terepen -nemhogy az étteremben - egyetlen fideszest sem láttam. Ma az étterem előtt feltűntek kisebb csoportok, számomra tök ismeretlen arcokkal. Most látom viszont, hogy beindult Készék troll-kommandója, egy leleplezőnek szánt fotóval. A helyzet az, hogy az étteremben én kizárólag LMP-s aktivistákkal elegyedtem szóba + újságírókkal. A "corpus delictiként" használt fotón a fejek ki lettek kockázva, tehát viszonylag nehéz beazonosítanom a pillanatot. A háttal ülő ősz hajú úr például jó eséllyel Király Zoltán volt országgyűlési képviselő, az LMP 2014. őszi legsikeresebb fővárosi hevk-jelöltje. Szívesen megadom továbbá vmennyi gépjármű rendszámát és üzembentartóját, amivel aktivistáink a körzetet járják (nem sokról van szó). Kész úr és a trollok ellen a jogi eljárásokat haladéktalanul megindítjuk.

PS.: vmennyi a képen látható, kikockázott arc, akivel beszélgetek az LMP újbudai aktivistája”

Jellegzetes náci szellemi kútmérgezés. Különösen a corpus delicti kifejezést, amelyet egyenesen a Mein Kampfból idéz Schiffer.

Ez az igazi botrány, nem a Paks II.!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.