Téli, cserébe rövidebb vébét tartana Katarban a FIFA

futball
2015 február 24., 08:50
comments 48

A FIFA illetékeseinek javaslata szerint 2022 november-decemberében tarthatnák a katari vébét, amit a nagy hőség miatt nem tudnak a szokásos módon, nyáron rendezni. A téli vébé alaposan bekavar a nagy európai bajnokságok menetrendjében, erre tekintettel a szakértők lerövidítenék a vébét. Végleges döntés még nincs, majd csak egy hónap múlva hozzák. A jelen állás szerint jó döntést nem lehet hozni, a nagy klubok határozottan ellenzik a téli vébét, nyáron meg elég nehéz focizni a 40 fokos hőségben. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.