Simicskó az Átlátszónak: Nem fog maradni tisztességes ember a politikában, hogyha önök ezt folytatják

ingatlan
2015 február 26., 09:55
comments 212

- Miért kelti azt a látszatot, hogy lopok? - kérdezte az Átlátszó újságírójától Simicskó István, az emberminisztérium fideszes államtitkára, miután a lap megírta, hogy a vagyonnyilatkozataiban évről évre helytelen négyzetméter-adatokat megadó politikus és szülei több lakást is vettek egy siófoki, vízparti társasházban.

Mit tesz ilyenkor a jó politikus? Felhívja a szerkesztőséget, és jól beolvas. Itt a beszélgetés hangfelvétele, jó szórakozást! Ígérem, kő kövön nem fog maradni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.