https://img.444.hu/sikercsomag1.jpg

Magyar fiatalok, itt a sikerpack!

2015 február 28., szombat 7:09
279
  • Végre! Nem kell többé görcsölni, hiszen itt a csomag, ami minden tehetséges fiatal számára azt jelenti: welcome to the club.
  • Összeszedtük a sikeres stílus minden kellékét a MOL Gold Cardtól a pufimellényen át a hurokra kötött sálig.
  • A cikket Ács Dani és Herczeg Márk írta, de minden magyar közös sikere.

Az életben mindenki boldog akar lenni. De ahhoz, hogy boldog lehess, mindenekelőtt sikeresnek kell lenned. Magyarországon a siker kulcsa alapvetően a munka, a szorgalom, a tehetség és a kreativitás. De persze ez nem elég: kell hozzá egy pici plusz, úgy hívják, hogy stílus.

De hogy lehet szert tenni a sikerhez nélkülözhetetlen stílusra? A minta az utcán hever. Meg kell nézni, mi köti össze azokat, akik ma Magyarországon fiatalok, sikeresek, és van stílusuk. És boldogok.

Ebben a cikkben összeszedtük, mi kell mindehhez. Itt a sikerpack, amiben minden benne van a sikerhez.

Kockás karriering

Orbán Balázs, kutatási igazgató, Századvég; Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes Fotó: facebook.com/designterminal

A képen két fiatal látható. Mi az első, ami szembetűnik? A siker. Ennek a szemmel látható elemei:

  • HUI – minőségi piros vagy kék apró kockás hosszú ujjú ing
  • vállra vetett, szív felett megkötött pulóver
  • fejtetőre tolt, márkásnak tűnő napszemüveg

Hurkolt sál

sal2

Ő Loppert Dániel, egy kétségtelenül sikeres magyar fiatalember, aki a Fidesz ifjúsági tagozatának éléről tört fel, most a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője. Már a hurokra kötött sálából látszik, hogy a siker a középső neve. Szerencsére nincs ezzel egyedül: a férfiasan lezser viselet a jövő államférfiaitól kezdve, a józsefvárosi önkormányzaton át, a fő politikai elemzőműhelyen keresztül a Playboy vezetőségéig tetten érhető.

VIP-bedzs

Ács Zoltán kreatív igazgató (Fotó: Facebook)

A siker kapui az átlagember előtt zárva vannak. Egy sikeres fiatal nyakában mindig lóg egy pass, vagy ahogy a sikeres fiatalok mondják, egy VIP-bedzs, ami jelzi, hogy számára nincs olyan lounge, nincs olyan szeparé, nincs olyan VIP-szektor vagy minisztériumi sajtótájékoztató, ahol ne nyílna ki előtte minden ajtó (már ha nem egyenesen ő a szervező).

Sportzakó (pro tipp: díszzsebkendő)

A képen a szemtelenül fiatal és sikeres Csepreghy Nándor, a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár látható.

Aki már járt igazán fontos eseményeken, mint például a Bálnában egy választási eredményvárón, az tudja, hogy a sikeres fiatal férfiak egyenruhája a farmer és a sportzakó. Akik mernek igazán nagyot álmodni, azok díszzsebkendővel spékelik meg a szettet.

Trikolor gumikarkötő

Borbély Lénárd, a Fidesz-KDNP csepeli polgármestere és fiatal felesége

Bár van, aki szerint a polgári életmód már nem ugródeszka a sikerhez, de a hazaszeretet soha nem fog kimenni a divatból. A nyugatos stílus nemzeti színben – a sikeres magyar fiatalok biztos receptje.

Rozéfröccs

Fotó: facebook.com/designterminal

Hogy mivel lehet a legjobban koccintani egy újabb magyar sikerre az Akvárium füvén? Sauska-rozé-fröccsel. (De ha startup és haverok, akkor kézműves sör.) Figyelem: a siker a részletekben lakozik, nem mindegy, hogyan tartjuk a borospoharat, a tökéletes megoldás a fenti képen látható.

Pufimellény

Tiborcz István ügyvéd és sikeres vállalkozó (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

A siker rengeteg munkával jár. Azokban a ritka pillanatokban, amikor az ember épp nem egy sajtótájékoztatón, a Bálnában vagy egy fontos azeri konferencián reprezentál, a legjobb társa a pufimellény. Ebben a folyton tevékenykedő, állandóan intézkedő, sürgő-forgó sikeres magyar férfi nyugodtan a család elé állhat, hiszen akármekkora a hajtás, a pufimellényben sem megizzadni, sem megfázni nem fog. (A sikeres magyar fiatal egyébként is kizárólag az Oxygen Wellness Naphegy szaunájába jár izzadni.)

BP Shop fesztiválozós t-shirt

WU-DA PEST pólóban a Design Terminál igazgatója, Böszörményi Nagy Gergely

Nyáron a sikeres magyar fiatalok is fesztiválozni járnak, mint mindenki. Csak az a nem mindegy, hogy miben lépsz be a VOLT-on a Heti Válasz Borfaluba. SIÓFUCK, #BALATOFF, HEKK & DRUGS & ROCK 'N ROLL – a Balcsi Original vagy a BP Shop fesztiválozós t-shirtje garantálja, hogy mindenki lássa, te egy vagy azok közül, akik ismerik a sikerhez vezető utat. (Pro tipp: póló nyakán kilógatott fehér fülhallgató.)

A fenti példák összegyúrva tehát magát a sikert jelentik. És persze emlékezni kell az örök igazságra:

„A siker azt jelenti, hogy napról napra sikereket érünk el.”

A sikeres magyar nők kelléktára sajnos még üres, hiszen kevesen vannak ahhoz, hogy mintavétel után megfelelő következtetéseket lehessen levonni.