Macskasziget? Ugyan már! Nézze meg a malacpartot, a zsiráfszállodát és bernáthegyi-erdőt

ÁLLAT
2015 március 05., 14:04

Az, hogy a japán Aoshima-szigetén több macska él, mint ember, azt elég régóta lehet tudni.

link Forrás

Viszont létezik egy hasonló hely nyulakkal. Ōkunoshima-szigetén a II. világháború alatt vegyi fegyverekkel kísérleteztek, a hatást pedig nyulakon tesztelték. A háború után a fegyverkísérletek leálltak, nyúlból pedig most már bőven van a szigeten.

link Forrás

Ennél is kevésbé ismert a kanadai Lasqueti-sziget, ahol egy kutyatenyésztő bernáthegyiket nevel. Jó sokat. Nagyon hangosan tudnak lihegni.

link Forrás

Aztán ott van Exuma a Bahamákon, a lakatlan szigeten élő malacok eléggé hozzászoktak a turistákhoz.

link Forrás

A kedvenc viszont az a kenyai szálloda, ahol a zsiráfok szabadon bedughatják a fejüket az ebédlőbe, és gyakorlatilag bármi lenyúlhatnak a vendégek elől.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.