Varga Mihálynak a családja adott kölcsön a Pasa parki lakáshoz

POLITIKA
2015 március 11., 11:37
comments 236

A Fidesz akkori alelnöke, Varga Mihály 2009-ben vette meg a 137 négyzetméteres lakást a Pasa Parkban. Az Átlátszó.hu kereste a meg a minisztert, hogy miből futotta a kéróra. Ezt a választ adta:

„az ingatlanvásárláshoz elegendő pénzünk nem volt, ezért saját erőnket két forrásból egészítettük ki.”

Varga szerint hitelt vettek fel, és a szüleitől is kértek kölcsönt.

„Tekintettel arra, hogy testvéreink vannak, a szülői kölcsönt tulajdonjoggá tettük. Ezt találja a tulajdoni lapon, Varga Mihályné édesanyám, Sántha Ferenc feleségem édesapja. A szülőktől kapott segítséget részben visszafizetve, részben családon belüli megállapodással, az örökség arányainak figyelembevételével rendeztük.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.