Tiborczék megnyerték a szolnoki közvilágítás korszerűsítését is

gazdaság
2015 március 12., 17:06
comments 243

Eldőlt, Tiborcz István cége, az Elios korszerűsítheti a közvilágítást Szolnokon is. A város még tavaly ősszel hirdetett pályázatot, az eredmény szerdán jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. A nettó 877 millió forintos munkára egyedül az Elios jelentkezett, ami annak fényében nem is meglepő, hogy eleve rájuk volt szabva a közbeszerzés.

Tiborczék fantasztikus sikereiről mi itt írtunk, a Direkt36 pedig itt. Az Elios úgy nyeri el sorra a közvilágítás-korszerűsítési munkákat, hogy a kiírásokban olyan feltételeket szabnak, amelyeknek csak ők tudnak megfelelni. Szolnokon is olyan nagy referenciát kértek, amit csak ők tudnak igazolni.

(kozbeszerzes.hu.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.