A Hende-pár 252 ezerért éjszakázott a párizsi luxusban

politika
2015 március 17., 05:26
comments 276

Hende Csaba honvédelmi miniszter még 2011 októberében utazott Párizsba egy '56-os ünnepségre titkárnőjével, Szajlai Mónikával, éppen akkor, amikor utóbbinak születésnapja volt. Hende akkor még nős volt, írja a Blikk.

Azóta az is kiderült, hogy mennyiért pihentek meg a párizsi luxusban: egyenként 844 euróból. A bulvárlap szerint ez azt is jelenti, hogy közös szobában aludtak, ami a lap szerint "pikáns".

Pedig ami "pikáns", az ez:

hende-csaba-monika-szajlai-speed50

A fenti videóban egyébként azt állítják, hogy 2013-ban jöttek össze.

Hendéék párizsi kiruccanása összesen 468 ezer forintunkba került. A Blikk szerint a Four Seasonst leszámítva bármelyik párizsi luxushotelben lehetett találni szobát fejenként 844 euróért.

A tárca "honvédelmi és nemzetbiztonsági okokra hivatkozva" semmit sem árult el az útról.

(Blikk.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.