Nem szólt senkinek a fideszes polgármester, hogy betolt 500 milliót a Hungária Zrt.-be, el is bukták

POLITIKA
2015 március 20., 20:56
comments 133

Az eredetileg ötszázmilliós betétet duplázta meg Bartos Sándor fideszes polgármester, így Fót összesen egymilliárdot bukott a felfüggesztett Hungária Zrt.-nél. Az index szerint a duplázásról senkinek sem szólt Bartos. A polgármester még az október választások után adta a megbízást a Hungária Zrt.-nek, a képviselők tudta nélkül. Egy hete derült ki, hogy a város költségvetésével sem stimmel minden, a pénteki testületi ülésen pedig Bartos önállóskodására derült fény. (index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.