Újabb dili a Fidelitastól: Beengednék a pártpolitikát az egyetemekre

Tbg
POLITIKA
2015 március 21., 08:03

A Fidelitas a fiatalok közélet iránti érdeklődésének felkeltése érdekében azt javasolja, hogy oldják fel a pártpolitizálás tilalmát a felsőoktatási intézményekben, írja a Magyar Hírlap szombati száma.

A Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke, Böröcz László és a többiek hamarosan egyeztetést kezdeményeznek a pártok ifjúsági szervezeteivel az ötletükről.

Az elnök beszélt arról is, hogy a kormány szempontjából nem lehet önmagában kezelni az ifjúságpolitikát, hiszen minden mostani döntés érinti a fiatalokat, befolyásolja jövőjüket.

Böröcz László pénteken a Mandinernek adott interjút, ahol a szervezet előző dilijéről, a provokátorfigyelős ötletükről beszélt részletesebben, bár definíciós problémái támadtak, amikor a civilt, az ellenzéki pártaktivistát és a provokátort kellett volna ügyesen szétválasztania. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.