Rogán szerint furcsa, hogy még nem hallgatták ki Tarsoly Csabát

politika
2015 március 24., 06:37

A Tv2 Mokka című műsorának volt a vendége a Fidesz frakcióvezetője. Arra a kérdésre, hogy nem tartja-e furcsának, hogy miközben a Buda-Cash-ügyben már előzetes letartóztatások is voltak, a Quaestor vezetőit még ki sem hallgatták, Rogán úgy válaszolt, hogy furcsának tartja, és gyors cselekvést vár a nyomozó hatóságtól. A frakcióvezető szerint, akinek 6 millió forintál kisebb összegű befektetése volt a bedőlt brókercégeknél, az vissza fogja kapni a pénzét. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.