"Mikrofonvégre" kaptuk a jövő fideszeseit

POLITIKA
2015 március 25., 12:27
comments 274

Március 14-én a budapesti Bálnában tartotta kongresszusát a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezete. Itt gyűltek össze azok a fiatalok, akik a jövőjüket egy olyan pártban képzelik el, amelyben tisztességes ember már régóta a közelébe sem megy. Az eseményről animgifek készültek, és azt is sikerült megtudnunk, az ifjú politikuspalánták milyen karrierálmokat dédelgetnek.

fidelitas (1)

- Vízumközpontot szeretnék működtetni Moszkvában, leszel a feleségem?
- Ne legyél hülye, azt az oroszok utalnak majd ki neked.

fidelitas_2

- Elnézést, most nem tudok nyilatkozni, nagyon zavarban vagyok. Sz-sz-szíjj-szí - Külügyminiszter Úr!

fidelitas_3

- Jó kérdés! Fél éve még rávágtam volna, hogy oligarcha, de most már a fene tudja. Mihez jár Gucci-táska? Államtitkári szinttől felfelé?

fidelitas7

- Én kormányszóvívő!
- Én meg DEUTSCH TAMÁÁÁÁÁÁÁS!!!!

fidelitas3

- Arra gondoltam, megpróbálom megreformálni a magyar közigazgatást, belebukok, aztán eljátszom az öntörvényű, gerinces professzort, és kimegyek EU-biztosnak Brüsszelbe.
- ;-P

fidelitas2

- Isten bizony nem vágyom semmilyen konkrét tisztségre. Alapvetően csak fontoskodni szeretnék. Kultuszminiszter? Oktatási? Tényleg nem ez a lényeg.

fidelitas1

- Valamit majd megoldunk. Valami majd lecseppen. Leesik. Lecsordogál.

fidelitas_4

- Én lopni szeretnék! :-DDDDDDD
- :-)))))))))))))) Mindig viccelsz :-)))))))))))))))

És a teljes videó:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.