Óvodás kisgyerekeknek kellett versben dicsőíteniük a kormányablakokat

POLITIKA
2015 március 30., 16:16
comments 760

Milyen lett volna a kommunista propaganda, ha már lett volna Youtube a rendszerváltás előtt? Pontosan ilyen.

Egészen elképesztő videót talált az Origo, a mórhalmi kormányablak megnyitóján ünneplőbe öltöztetett óvódások szavalnak arról, hogy milyen nagyszerű ez a fejlesztés a városnak.

"Hálával tartozunk szüleink nevében, mert szívesen segítenek családunk ügyében!"

- mondják például vidáman az ovisok.

"Ez teljesen elfogadott, az óvodás csoportunk szinte minden egyes beruházás megnyitóján fellép, ahogy a parasztkórusunk is. Így szoktunk kedveskedni a település fejlesztőinek"

- mondta az Origonak a polgármester. A fellépést az önkormányzat szervezte, állításuk szerint a szülők beleegyeztek a dologba. Nyilván szerencsés olyan helyzetet teremteni, különösen egy ekkora településen, hogy valakinek nemet kelljen mondania az önkormányzat felkérésére.

Ráadásul nem is egyszeri fellépés ez, csak most pár perc alatt találtunk egy másik videót is. Ugyanaz a kislány és a vers, de más helyszín.

UPDATE 1934:

Már le is szedték a videókat.

UPDATE 2002:

Mások meg újra feltöltötték. (Itt is meg lehet nézni)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.