Rogán állítólag azt magyarázta a Fidesz-frakciónak, hogy Tarsoly Csabának semmi köze a Fideszhez

POLITIKA
2015 március 30., 14:30
comments 128

:_DDDDDDDDD

Nagyjából egy időben azzal, hogy kiderült: egészen két nappal ezelőttig Szijjártó Péter külügyminisztertől kapott diplomata útlevéllel utazgathatott Tarsoly Csaba, a Quaestor főnöke, a VS-en megjelent egy cikk a délelőtt Fidesz-frakció üléséről, ahol állítólag iszonyúan vicces dolgok mentek.

Rogán Antal azt mondta, hogy

Tarsoly Csabának semmi köze a Fideszhez

illetve, hogy

baromság,

hogy a Queastor azért dőlt be, mert a külügy milliárdokat rántott ki a cégből pár óra alatt. A frakcióvezető azt szeretné, hogy

ne ragadjon rájuk a Quaestor bedőlése, és ne kössék a kormánypárthoz Tarsoly Csabát.

Ehhez például Rogán szerint az vezethet el, hogy a fideszes politikusok nem Quaestor-, hanem brókerbotrányról beszélnek, és dicsérik a pénzügyi felügyeletet.

Simán össze fog jönni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.