Újabb Quaestor-cég élén Orgován Béla

POLITIKA
2015 március 30., 15:04
comments 245

Quaestor Invest Befektető, Vagyonkezelő és Pénzügyi Tanácsadó Kft. élére került most Orgován Béla, a 8 osztályt végzett tápiósági volt közmunkás - írja a napi.hu. A céget eddig Tarsolyné Rónaszéki Erika, Tarsoly Csaba felesége vezette, március 9-től viszont már Orgován a főnök. A változást március 24-én jegyezte be a Cégbíróság. Ennek a cégnek tulajdonrésze van a Győri ETO FC Labdarúgó Kft-ben és quaestoros ingatlanos cégekben. Tarsoly március 25-én arról beszélt, hogy csak egy tanácsadó biztatására adta át a céget a közmunkásnak, de ezt már hibának tartja, és visszaveszi a nevére a vállalkozást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.