Összeomlott az áramellátás, leállt az élet Törökországban

katasztrófa
2015 március 31., 09:30
comments 58

Törökország legalább 25 városában, köztük Ankarában ment el az áram kedden, óriási fennakadásokat okozva. A fővárosban nem jár a metró és a villamos, sok plázában sincs áram. Néhány érintett városban sikerült helyreállítani az áramellátást. Az energiaügyi minisztérium válságstábot állított fel, a miniszterelnök, Ahmet Davutoğlu azt mondta, hogy az okok között minden lehetőséget fontolóra vesznek, így a terrorizmust is. Taner Yıldız energiaügyi miniszter szerint nem tudni, hogy a kimaradás kibertámadásnak vagy klasszikus terrorcselekménynek tudható-e be. (Daily Sabah)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.