Orbán Gábor találkozott Tarsollyal a kormány nevében a levelezgetés után

gazdaság
2015 április 01., 11:49
comments 53

A kormány képviseletében Orbán Gábor, az NGM egyik államtitkára találkozott Tarsoly Csabával, miután az március 9-én levelet írt a miniszterelnöknek, árulta el a Nemzetgazdasági Minisztérium a vs.hu-nak. Tarsoly az MNB gyanúja szerint Magyarországon minden idők legnagyobb, 150 milliárdos piramisjátékát szervezte meg.

"A találkozón Tarsoly Csaba ismertette a Quaestor helyzetét, közölte, hogy súlyos finanszírozási problémái vannak, és nem tudja biztosítani a Quaestor által kibocsátott kötvények likviditását. Tarsoly Csaba tett egy irreális és elfogadhatatlan megoldási javaslatot, amiben az államra terhelte volna a kártalanítás teljes költségét. Ezért államtitkár úr egyáltalán nem értett egyet a javaslattal, a tárgyaláson megállapodás nem született."

– írta az NGM a vs.hu-nak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.