Mi hiányzik még Felcsútról? Csónakázótó már nem sokáig

vidék
2015 április 02., 07:59
comments 267

Futballakadémia megvan, stadion van, középiskola van, kisvasút lesz nemsokára, ami elvisz az akadémia által üzemeltetett alcsútdobozi arborétumba, ott van az akadémia sporthotelje is. És sokáig már nem kell várni arra sem, hogy csónakázótó is legyen a miniszterelnök szívéhez legközelebb álló, a miniszterelnök barátja által vezetett településen.

Az Átlátszó szerint a 2011-ben felújított vasútállomás mellett lesz a tó, télen korcsolyázni is lehet majd rajta. A beruházást már régóta tervezik, a záportározót, ahol megvalósul a fejlesztés, 2001-ben az első Orbán-kormány az Átlátszó szerint vitatható módon segítette 2,7 milliárd forinttal.

A német közszolgálati tévé, a ZDF múlt héten forgattak Felcsúton, nekik mesélt dr. Sisa András, a helyi jegyző a tervezett fejlesztésről. Hogy mennyibe kerül majd, azt egyelőre nem tudni. De nem a pénz hiánya fogjas megakadályozni, az biztos. Sípályára egyelőre még várni kell.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.