18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Tizenöt másodperc sem kellett a rendőröknek, már lelőtték a nőt

külföld
2015 április 04., 18:10
comments 203

Tavaly júliusban hívták ki a rendőröket egy idahói kórházhoz, mert egy nő zavart állapotban késsel mászkál. A kiérkező járőröknek nem engedelmeskedett a harmincöt éves Jeanetta Riley, ezért lelőtték. A nő terhes volt. A Guardian most mutatta be az esetről készült rendőrségi felvételeket.

Riley metamfetamin és alkohol hatása alatt állt. A rendőrök kiérkezésétől számított 15 másodpercen belül a nő már halott volt. A rendőröket vizsgálatnak vetették alá, de felmentették őket.
Amerikában évente közel ezer ember hal meg rendőrségi lövöldözés során. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.