Egy új drog használói azt hiszik, hogy szupererősek

Egészségügy
2015 április 06., 18:42

A katonin egy szintetikus verziójából készülő dizájnerdrog, ami a kokain, a kristálymet és az MDMA hatásait egyesíti. Az ún. flakka (amit spanyolul a gyönyörű, elbűvölő nőkre használnak) Floridában terjed, és a használói furcsa dolgokra vetemednek: berúgták a rendőrségi épület ajtaját, megpróbáltak átugrani a hegyes vaskerítésen, rátámadtak egy 86 éves nénire, és meztelenül ordibáltak a saját házuk tetején.

A használók olyan adrenalinlöketeket kapnak, hogy 4-5 rendőr kell az elfogásukhoz, és bele is halhatnak, ha nem kapnak időben orvosi segítséget. (Daily Dot)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.