Egy új drog használói azt hiszik, hogy szupererősek

Egészségügy
2015 április 06., 16:42
comments 149

A katonin egy szintetikus verziójából készülő dizájnerdrog, ami a kokain, a kristálymet és az MDMA hatásait egyesíti. Az ún. flakka (amit spanyolul a gyönyörű, elbűvölő nőkre használnak) Floridában terjed, és a használói furcsa dolgokra vetemednek: berúgták a rendőrségi épület ajtaját, megpróbáltak átugrani a hegyes vaskerítésen, rátámadtak egy 86 éves nénire, és meztelenül ordibáltak a saját házuk tetején.

A használók olyan adrenalinlöketeket kapnak, hogy 4-5 rendőr kell az elfogásukhoz, és bele is halhatnak, ha nem kapnak időben orvosi segítséget. (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.