Bárddal ölte meg a nagyszüleit, mert nem adtak neki pénzt

bűnügy
2015 április 07., 13:20

A Hajdú-Bihar megyei rendőrség emberölés miatt nyomozott ismeretlen tettes ellen, mivel egy hosszúpályi, Szabadság utcában lévő házban szombaton 21 óra körül egy idős házaspár holttestére bukkantak.

Mivel látszott, hogy a halálukat idegenkezűség okozta, elkezdték keresni az elkövetőt, és vasárnap 11:20-kor el is fogták a 27 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek. A debreceni lakos beismerő vallomást tett.

Az unoka pénteken azért ment el a 73 éves nagymamájához és a 79 éves férjéhez, hogy pénzt kérjen tőlük, de nem adtak neki, ezért a férfi egy bárddal többször lesújtott rájuk. Miután a két sértett meghalt, a fiatal férfi átkutatta a házat, de a pénzt nem találta meg, így elmenekült. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.