A Twin Peaks David Lynch nélkül olyan, mint a kutya ugatás nélkül

FILM
2015 április 09., 05:26
comments 41

A világhírű rendező a hét elején jelentette be, hogy nem fogja elkészíteni a kultikus sorozat újabb kilenc epizódját, mert a Showtime nem szánt elég pénzt a folytatásra, és így nincs igazán értelme.

A bejelentést hatalmas netes elkeseredés követte, és nem csak a sima rajongók szomorodtak el, hanem az egykori stáb tagjai is, akik egy közös videóban kérik a produkciós céget, szánjon több pénzt a sorozatra, hogy Lynch ne szálljon ki.

A filmben felbukkanó színészek, zárójelben a sorozatbeli szerepükkel: Sheryl Lee (Laura Palmer & Maddy Ferguson), Dana Ashbrook (Bobby Briggs), Sherilyn Fenn (Audrey Horne), Madchen Amick (Shelly Johnson), Peggy Lipton (norma Jennings), James Marshall (James Hurley), Kimmy Robertson (Lucy Moran), Gary Hershberger (Mike Nelson), Catherine E. Coulson (Tuskó Lady), Wendy Robie (Nadine Hurley), Al Strobel (MIKE), Jennifer Chambers Lynch (David Lynch lánya, a sorozatról könyvet is írt). (via Deadline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.