Párbajozni hívta egy lengyel lovag a bevándorlóellenes brit politikust

POLITIKA
2015 április 11., 19:14
comments 165

Nigel Farage, a brit UKIP hírhedt vezetője, aki rendszerint imád gúnyt úzni mindabból, ami nem brit, pártja pl. évek óta ostorozza az EU-t, ahogy a brit bevándorláspolitikát is túlzottan megengedőnek tartják.

Farage emellett egy rendkívül szórakoztató jelenség, mondandóján még ellenfelei is jókat szoktak virulni.

Jan Żyliński, a ma már az Egyesült Királyságban élő lengyel lovagnak azonban akkor lett elege abból, hogy Farage a lengyel bevándorlókat cseszegeti mindenért, amikor a politikus a M4-es autópályán dugóba került, és a migránsokat szapulta amiatt is.

Żyliński, akinek apja egy sikeres lovagrohamot indított még a II. világháborúban a náci csapatok ellen, most apja kardját előhúzva válaszút elé állította Farage-t: Vagy kiáll vele párbajozni, vagy leülnek, és megvitatják a lengyel bevándorlók ügyét.

A UKIP egyelőre nem reagált a kihívásra. (SZ-N)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.