Párbajozni hívta egy lengyel lovag a bevándorlóellenes brit politikust

POLITIKA
2015 április 11., 19:14
comments 165

Nigel Farage, a brit UKIP hírhedt vezetője, aki rendszerint imád gúnyt úzni mindabból, ami nem brit, pártja pl. évek óta ostorozza az EU-t, ahogy a brit bevándorláspolitikát is túlzottan megengedőnek tartják.

Farage emellett egy rendkívül szórakoztató jelenség, mondandóján még ellenfelei is jókat szoktak virulni.

Jan Żyliński, a ma már az Egyesült Királyságban élő lengyel lovagnak azonban akkor lett elege abból, hogy Farage a lengyel bevándorlókat cseszegeti mindenért, amikor a politikus a M4-es autópályán dugóba került, és a migránsokat szapulta amiatt is.

Żyliński, akinek apja egy sikeres lovagrohamot indított még a II. világháborúban a náci csapatok ellen, most apja kardját előhúzva válaszút elé állította Farage-t: Vagy kiáll vele párbajozni, vagy leülnek, és megvitatják a lengyel bevándorlók ügyét.

A UKIP egyelőre nem reagált a kihívásra. (SZ-N)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt