A héten megtörtént Magyarország legfontosabb diplomáciai találkozója

ünnep
2015 április 12., 08:00
comments 118

Súlyos mulasztást kell pótolnom, de mentségemre szóljon, a teljes hazai média mellett elment a Hét Legfontosabb Híre, a Nagy Szappanopera-találkozó mellett.

Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete kedden nem mást látogatott meg, mint a Fidesz egyik legkedvencebb bizniszművészét, Havasi Balázst, Magyarország legfontosabb zongoristáját.

photo_camera Fotó: HAVASI (így, csupa nagybetűvel) / Facebook

Havasit a jelek szerint annyira meghatotta a találkozó, hogy azon melegében lezsíroztak egy nagy utazást, mert azt írta: „Megtiszteltetés, hogy a nézők között üdvözölhettük Ms Colleen Bellt, az Amerikai Egyesült Államok nagykövetét is. Ezúton hivatalosan is bejelentjük, hogy 2015. október 26-án a HAVASI Symphonic New York-ban áll színpadra a Carnegie Hall nagytermében.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.