https://img.444.hu/aaron_hernandez.jpg

Különös kegyetlenséggel ölt Aaron Hernandez, a New England Patriots játékosa

2015 április 16., csütörtök 8:19
17

Aaron Hernandez, az NFL egyik legsikeresebb csapata, a New England Patriots tight endje a vád szerint 2013-ban különös kegyetlenséggel, hat pisztolylövéssel ölte meg Odin Lloydot, egy félprofi amerikaifoci-játékost, aki Hernandez barátnőjének testvérével járt.

A most 25 éves Hernandez a gyilkosság idején csodálatos karrier kezdetén járt, épp 2012 nyarán írt alá ötéves, 40 millió dolláros szerződést a Patriotsszal, miután februárban a Super Bowlon ezt a touchdownt produkálta Tom Brady átadásából:

Hernandez tárgyalása 76 napig tartott. Az ítélet meghozatalát nehezítette, hogy az ügyészség sem világos indítékkal, sem a gyilkos fegyverrel, sem olyan tanúkkal nem tudott előállni, akik látták, mi történt. A vád jórészt Hernandez saját háza biztonsági kameráinak felvételére hagyatkozott, amiken a férfi fegyverrel a kezében látható.

Az esküdtszék döntése azt jelenti, hogy ha Hernandez nem fellebbez, vagy a fellebbezést elutasítják, élete végéig börtönben marad. A büntetést egy helyi börtönben kell letöltenie, ami hat kilométerre van a Gillette Stadiumtól, ahol a Patriots hazai mérkőzéseit játssza.

És hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet: Hernandeznek valószínűleg még idén újra bíróság elé kell állnia egy másik gyilkossági ügyben. Azzal gyanúsítják, hogy egy éjszakai klubban történt összetűzés után öt lövéssel megölt két férfit.

(Philly.com)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt