Épülget a kormánypárti médiabirodalom: Liszkay megvette a Napi Gazdaságot

POLITIKA
2015 április 20., 09:11
comments 51

Hivatalosan is Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet egykori főszerkesztője a Napi Gazdaság tulajdonosa, a kiadó tájékoztatása szerint hétfőn szerzett száz százalékos üzletrészt. A Napi Gazdaság Kiadó Kft. eddig a kormányhoz nagyon közeli Századvég tulajdona volt.

A lap munkatársai hétfőn már meg is ismerkedhettek az új vezetéssel:

Liszkay, aki itt tulajdonos lesz, főszerkesztőnek magával hozta helyettesét, Csermely Pétert a Magyar Nemzetből.

De helyet talál a lapnál a Simicska Lajos elleni felháborodásukban távozottak közül Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió volt főszerkesztője is, és még sokan azok közül, akik felmondtak a Magyar Nemzetnél.

Értesüléseink szerint most pár hónapos átmeneti időszak kezdődik a lapnál, ami holnap például már kétoldalas belpolitikai rovattal jelenik meg, aminek a terjedelmét folyamatosan bővíteni fogják, a nyár végén, ősz elején pedig akár át is nevezhetik a lapot. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.