https://img.444.hu/orban_viktor_miskolc_7.jpg

Orbán: A Habonyra vonatkozó kérdések csak feszkókat okoznak

2015 április 21., kedd 10:27
418

Ha tudni akarod, ki az a Habony Árpád, nézd meg a népességnyilvántartóban

A miniszterelnök miskolci sajtótájékoztatóján Habony Árpádról elmondta, hogy semmilyen hivatalos kapcsolatban nincs ilyen nevű emberrel. A népességnyilvántartásban nézzenek utána, ha tudni akrják, hogy ki ez az ember. Semmilyen hivatalos vagy szerződéses kapcsolatban nem áll Habonnyal,és a jövőben sem fog. Az Ezüsthajó és Wermer András ügyeiből azt tanulta meg, hogy a politikai tanácsadók számát minimálisra kell szorítani, ezért van ott nekik a Századvég. A miniszerelnök félig sajnálkozva mondta el, hogy így viszont nem tudja befolyásolni, hogy kit nevezne ki a tanácsadójának.

Orbán Viktor iniszterelnök és Kriza Ákos polgármester a fejlesztési megállapodás aláírása után a miskolci városháza dísztermében.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

„Ezekkel a kérdésekkel nem foglalkozunk, mert ezek csak feszkókat okoznak. Ezeket a kérdéseket a kormánynál a lerázandó kategóriába tartoznak.”

Sok sikert, Andy!

Andy Vajna kaszinóbizniszéről annyit tudott elmondtani, hogy sok sikert kíván mindenkinek, aki kaszinók üzemeltetésével foglalkozik. Nagy profitot kíván nekik, hogy többet tudjanak befizetni a költségvetésbe.

Szerencsére nem tudom, hány embert telepítenek ki

A miskolci számozott utcák kéréséről a miniszterelnök annyit mondott, hogy szerencsére ő nem tud semmit arról, hogy Miskolcnak azon a részén hány embernek kell elhagynia az otthonát a stadion építése miatt. Kriza Ákos polgármester ehhez még annyit tett hozzá, hogy szerinte a miskolci stadion építése sportfejlesztés, a nyomortelep felszámolása pedig közegészségügyi, közbiztonsági és gyermekvédelmi kérdés.

Közben Orbán beígért Miskolcnak egy 150 milliárdos autópálya-fejlesztést, ami összekötné a várost Kassával. Elismerte, hogy a beruházást már az első Orbán-kormány is tervbe vette, ezért most kicsit szégyelli is felhozni. A miniszterelnök hozzátette, hogy nem biztos, hogy az autópálya még az ő mandátumának lejárta előtt elkészül.

(Címlapkép: Botos Tamás.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt