Próbálnak értelmet adni a magyar focinak: olcsóbban tankolhatnak a szurkolók

futball
2015 április 22., 11:22

Literenként 7 forinttal olcsóbban tankolhatnak a klubkártyával vagy futballkártyával rendelkező magyar szurkolók a Mol-benzinkutakon – közölte közös sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Mol Magyarország.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője azt mondta, remélik, hogy az intézkedéssel meg tudják győzni azokat a drukkereket is, akik eddig még nem váltották ki kártyájukat, egyúttal meg is tudják őket „nyugtatni” azzal kapcsolatban, hogy ne ódzkodjanak a kártya kiváltásától.

photo_camera Juhász Roland válogatott labdarúgó (b) és Szollár Domonkos, a Mol kommunikációs igazgatója a Mol szurkolói kiegészítő kártyájáról tartott sajtótájékoztatón (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

„Az MLSZ már korábban jelezte, hogy a szurkolói kártya akkor igazán hasznos, ha további kedvezményekkel is jár” – mondta Sipos Jenő, aki szerint a Finnország és Görögország elleni válogatott mérkőzéseken bebizonyosodott, hogy a szurkolók kiváltják és használják a klub- és futballkártyákat.

„Az egyik legnagyobb magyar vállalat, a Mol szerepvállalásával pedig az a folyamat is elkezdődött, amelyet Csányi Sándor MLSZ-elnök a következő időszak sarkalatos kérdéseként jelölt meg: hogy a magyar futballszurkolók további kedvezményekhez jussanak” – mondta az MLSZ szóvivője.

Szollár Domokos, a Mol Magyarország kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a cégnek mint jelentős magyarországi sporttámogatónak ugyancsak érdeke, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégéken a mérkőzésekre.

„Azt reméljük, hogy a szurkolói Green Kártya ösztönzően hat majd a drukkerekre a klub-, és futballkártya kiváltásának szempontjából is” – mondta Szollár Domokos, ahogy azt is: a kártyák előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott üzemanyagkártyák, amikkel a gépi autómosó programokat 10 százalék kedvezménnyel lehet igénybe venni.

photo_camera Juhász Roland válogatott labdarúgó (b), Sipos Jenő, az MLSZ kommunikációs igazgatója (k) és Szollár Domonkos, a Mol kommunikációs igazgatója

Sipos Jenő szerint eddig 175 ezer szurkolói kártyát váltottak ki az országban, és ez a szám napról napra nő. A kedvezményes tankolásra jogosító kártyák igénylése az MLSZ honlapján és a klubok weboldalain keresztül történik, egyszeri regisztráció után – írja az MTI.

És megint kik járnak jól?

Az MTK szurkolói – ugyanis nekik ingyenes a szurkolói kártya kiváltása.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.