Próbálnak értelmet adni a magyar focinak: olcsóbban tankolhatnak a szurkolók

2015 április 22., szerda 11:22
207

Literenként 7 forinttal olcsóbban tankolhatnak a klubkártyával vagy futballkártyával rendelkező magyar szurkolók a Mol-benzinkutakon – közölte közös sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Mol Magyarország.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője azt mondta, remélik, hogy az intézkedéssel meg tudják győzni azokat a drukkereket is, akik eddig még nem váltották ki kártyájukat, egyúttal meg is tudják őket „nyugtatni” azzal kapcsolatban, hogy ne ódzkodjanak a kártya kiváltásától.

Juhász Roland válogatott labdarúgó (b) és Szollár Domonkos, a Mol kommunikációs igazgatója a Mol szurkolói kiegészítő kártyájáról tartott sajtótájékoztatón (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

„Az MLSZ már korábban jelezte, hogy a szurkolói kártya akkor igazán hasznos, ha további kedvezményekkel is jár” – mondta Sipos Jenő, aki szerint a Finnország és Görögország elleni válogatott mérkőzéseken bebizonyosodott, hogy a szurkolók kiváltják és használják a klub- és futballkártyákat.

„Az egyik legnagyobb magyar vállalat, a Mol szerepvállalásával pedig az a folyamat is elkezdődött, amelyet Csányi Sándor MLSZ-elnök a következő időszak sarkalatos kérdéseként jelölt meg: hogy a magyar futballszurkolók további kedvezményekhez jussanak” – mondta az MLSZ szóvivője.

Szollár Domokos, a Mol Magyarország kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a cégnek mint jelentős magyarországi sporttámogatónak ugyancsak érdeke, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégéken a mérkőzésekre.

„Azt reméljük, hogy a szurkolói Green Kártya ösztönzően hat majd a drukkerekre a klub-, és futballkártya kiváltásának szempontjából is” – mondta Szollár Domokos, ahogy azt is: a kártyák előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott üzemanyagkártyák, amikkel a gépi autómosó programokat 10 százalék kedvezménnyel lehet igénybe venni.

Juhász Roland válogatott labdarúgó (b), Sipos Jenő, az MLSZ kommunikációs igazgatója (k) és Szollár Domonkos, a Mol kommunikációs igazgatója

Sipos Jenő szerint eddig 175 ezer szurkolói kártyát váltottak ki az országban, és ez a szám napról napra nő. A kedvezményes tankolásra jogosító kártyák igénylése az MLSZ honlapján és a klubok weboldalain keresztül történik, egyszeri regisztráció után – írja az MTI.

És megint kik járnak jól?

Az MTK szurkolói – ugyanis nekik ingyenes a szurkolói kártya kiváltása.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt