A felesége néha agyon tudná csapni Orbán Viktort

POLITIKA
2015 április 23., 06:22
comments 500

A választások előtt adott tavalyi kanapés interjú után újra eljött az idő, hogy az Orbán házaspár magánéleti titkokat osszon meg az olvasókkal a sztármagazin Storyban.

Kezdjük a legfontosabbal, Orbán Viktort időnként a felesége is agyon tudná csapni az első dühében. Mert ugyan nagyon jó apa, ért az emberekhez, bátor, bajtársias és kitartó, tud ám idegesítő is lenni.

"Például ha valami nem érdekli, azt egyszerűen elengedi a füle mellett"

- mondja Lévai Anikó, és ekkor említi, hogy agyon tudná csapni a miniszterelnököt. De nem teszi, mert

"becsületére legyen mondva, mindig tökéletesen megérzi, mikor jön el ez a pillanat, és ilyenkor visszavonul".

A foci és a sport messze nem olyan hangsúlyos ebben az interjúban, mint a tavalyiban, nincsenek benne olyan részek, hogy mennyire nem tudja elviselni a kormányfő, ha a felesége legyőzi őt, mondjuk síversenyen, és az ágyba hozott, kivasalt Nemzeti Sport sem jön elő. Sőt, Orbán azt mondja, hogy ő viszi ágyba a feleségének a kávét. De valamiért csak akkor, ha vidéken vannak.

A gyereknevelésben Lévai Anikó a szigorúbb és következetesebb, Orbán engedékenyebb, a lányai mindig leveszik a lábáról. "Jólesik, amikor a lányok, akár a kiscicák, hozzám bújnak, megpuszilnak. Feltöltődöm ilyenkor".

A négy lánya mellett egyetlen fiáról egyszer esik szó.

"A fiam, Gáspár, egészen más, neki olykor le kell törni a szarvát. A feleségem után ő a legnagyobb kritikusom."

Aki aggódna a miniszterelnök korpulens testalkata miatt, az nyugodjon meg, Orbán már jobban odafigyel az egészségére, amióta nemcsak esküvőkre, hanem temetésekre is jár. Ha észreveszi, hogy felszaladt rá 10-15 kiló, akkor nekiáll fát vágni. A mindenbe beleevő miniszterelnök szerint a diétát nem neki találták ki. És túlságosan szereti a disznóhúst.

Még néhány érdekes adat:

  • tényleg csak négy órát alszik naponta
  • Matolcsy György, figyelem: Orbán Viktor öt gyereke közül három mongolfolttal a hátán született
  • a politika támadások ellenére Orbán nyugodt és kiegyensúlyozott, de a politika viharait a család is megérzi
  • mintha egy láthatatlan, jóságos kéz nyugodna a vállán, ami olykor csendben támogatja, máskor finoman vezeti
  • amikor fiatal korukban Párizsban jártak, Orbán itt a piros, hol a piroson eljátszotta a tartalék pénzüket

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.