A TV2 tényleg abból próbál szórakoztató műsort csinálni, hogy egy agresszív pöcsarc szexuálisan zaklat egy nőt

2015 április 25., szombat 15:01
427

Én eddig néha néztem Éden Hotelt, és szerettem is, mármint itthon szerintem messze a legszórakoztatóbb műsor a saját műfajában. Most nem teljesen értem, hogy mi történt, vagy hogy gondolták a készítők, hogy ez belefér.

Az üvegplafon szúrta ki a jelenetet, amiben az egyik játékos, Gábor szexuális zaklat egy másik játékost, Nórit.

És nem úgy, hogy jaj, csak egyszer spiccesen rácsapott a seggére, ami persze szintén suttyó dolog lenne, nem srácoskodás. Úgy zaklatja, ahogy gondolom az összes erőszakos faszkalap szokta zaklatni a nőket általában.

Együtt, egy ágyban alszanak (ez játékszabály) és a takaró alatt először fogdossa a lányt, aztán csókolgatni kezdi, magához cibálja, szétfeszíti a lábát, miközben Nóri mondogatja neki, hogy ne-ne-ne. És Gábor mikor levágja, hogy ebből nem lesz kefe, akkor bekattan, és elkezd üvöltözni, hogy Nóri így ostoba és úgy ostoba, és hogy vele amúgy az életben sosem kezdene egy ilyen remek csávó, mint ő, és ezért tiszta hülye, hogy nem hagyja magát. Iszonyú para ez a jelenet.

És aztán az meg végképp, hogy másnap a "riportszobában" Nóri sírva meséli, hogy mi történt, meg mutogatja magán a nyomokat, és mondja, hogy soha többet nem akar a sráccal érintkezni, és ha jól értem, akkor ezek után Gábor játszhat tovább.

Ha tényleg így lesz, mármint hogy a játékon belül nem lesz következménye ennek a viselkedésnek, nem derül majd ki, hogy amit a csávó csinált, az nem oké, akkor nagyon remélem, hogy az Médiahatóság úgy megbünteti érte a TV2-t, mint az RTL-t szokták a káromkodások miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt