Koszorúztak is az Éjszakai Farkasok Budapesten

Budapest, 2015. április 30.Alexej Galitszkij, az Éjszakai farkasok nevű orosz motoros klub tagja (b) és Szemidetko Vladimir, Oroszország budapesti nagykövetségének titkára a budapesti Fiumei úti sírkertben, a szovjet katonai parcellánál 2015. április 30-án.MTI Fotó: Kallos Bea

A Lengyelországban nem kívánatos Putyin-barát motoros bandáról délután jött a hír, hogy Magyarországon léptek be az Európai Unió területére, és innen hajtanak tovább Pozsonyba, majd Ostravába, hogy végül Berlinben ünnepeljenek.

Úgy látszik, nem volt teljesen váratlan húzás, hogy Magyarország felé kerültek, itt ugyanis hivatalos program várta őket, az orosz nagykövettel koszorúztak a Fiúmei úton. Előzmények itt.

Galitszkij a kislányát is elhozta:

Budapest, 2015. április 30.Alexej Galitszkij, az Éjszakai farkasok nevű orosz motoros klub tagjának kislánya, Mila a budapesti Fiumei úti sírkertben, a szovjet katonai parcellánál 2015. április 30-án.MTI Fotó: Kallos Bea

(MTI)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.